Acreditare - PREZENTARE GENERALĂ

Acreditarea furnizorilor de servicii sociale și Licențierea serviciilor sociale, reprezintă unul din instrumentele principale de asigurare a calității în domeniul serviciilor sociale în România, prin care se verifică îndeplinirea cerinţelor şi condiţiilor de bază necesare pentru a răspunde nevoilor şi așteptărilor beneficiarilor.
 
Acreditarea, respectiv licențierea, reprezintă o procedură obligatorie pentru toți furnizorii de servicii sociale care își desfășoară activitatea pe teritoriul României. Ministerul Muncii și Protecției Sociale, prin structurile sale specializate, este responsabil de organizarea, coordonarea, implementarea procesului privind asigurarea calităţii în domeniul serviciilor sociale, precum şi de realizarea controlului în domeniu.
 
Calitatea în domeniul serviciilor sociale este definită ca ansamblul de cerinţe şi condiţii ce sunt îndeplinite de furnizori şi de serviciile sociale acordate de aceştia pentru a răspunde nevoilor şi aşteptărilor beneficiarilor și, totodată, constituie o preocupare permanentă pentru furnizori, pentru personalul serviciilor sociale, precum şi pentru autorităţile publice.

Afișează conținut

SCHEMA LOGICĂ PRIVIND ACREDITAREA FURNIZORILOR ȘI LICENȚIEREA SERVICIILOR SOCIALE

SCHEMA LOGICĂ PRIVIND ACREDITAREA FURNIZORILOR ȘI LICENȚIEREA SERVICIILOR SOCIALE

Afișează conținut

Autentificare


Pentru crearea de cont acesati link-ul urmator

Autentificare


Pentru informații detaliate despre celelate programe confinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati: www.fonduri-ue.ro

Pentru mai multe infromații despre Programul Operațional Capacitatea administrativă, vă invităm să viziati www.fonduriadministratie.ro